I går prøvde jeg en fin blanding av Kopping og Akupunktur hos Bo, som jobber på klinikken i Lillestrøm.
Jeg har hatt mye plager med bihuler i vinter og med to småttinger som tar med alt av basilusker hjem fra barnehagen er jeg nok litt ekstra utsatt. De blir sjelden syke, men gir gladelig bort alt de tar med hjem, til meg! I helgen ble jeg så syk igjen og har aldri svetta så fælt noen gang tror jeg, så kroppen prøvde tydelig vis å kjempe imot, og lyktes delvis, siden jeg har klart å jobbe.
Så for å hjelpe kroppen litt tenkte jeg teste Bo sin akupunktur.
Etter en grundig utredning om alt fra tarmene mine til humøret ønsket hun å bruke Kopping på ryggen min først, og akupunktur på bihulene etterpå.
Heldigvis fikk jeg litt massasje først så jeg var litt varm før “blodiglene” i str XXL skulle løsne opp spenningene i ryggen min. Til å begynne med kjentes det veldig lett ut og Bo flyttet koppene rundt på ryggen. Så satte hun fast en del kopper som skulle stå rolig, og tøff som jeg er sa jeg at de kunne festes hardere.. Dette føltes som en kraftig støvsuger, samtidig som hun beveget en kopp opp og ned som klirret borti de som sto der, og alt dette til rolig kinesisk bakgrunnsmusikk! Bisarr opplevelse!!, men følte hele tiden at Bo vet hva hun driver med og at jeg var i trygge hender, så klarte til en viss grad å slappe av.
Etter dette var det nålene sin tur og Bo viste igjen en fintfølende hånd, selv om jeg kjente godt de i ansiktet.
Det må til slutt sies at jeg er veldig sensitiv for smerter, noe jeg igjen fikk bevist i går, til stor glede for de som har kjent hvordan jeg selv behandler😉
Det var dog ikke så vondt, hverken i går eller i dag, som det kan se ut som på bildene, og ryggen føles bra😅🙂
Les mere om Bo sine behandlinger og tilbud på hjemmesiden; virkelig verdt å prøve🙂